Eski Bayern yıldızı Hernandez için şok teşhis

Eski Bayern yıldızı Hernandez için şok teşhis

Bayern'in eski yıldızı Lucas Hernandez'in çapraz bağları yeniden yırtıldı.

Fransız savunma oyuncusu Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında BVB'ye karşı oynanan maçta (0:1) Füllkrug'un attığı golün bir parçası olarak sakatlanmıştı. Golü attığı sırada BVB hücum oyuncusuna karşı mücadeleyi kaybetti ve bu sırada kendini sakatladı. Oyuncu 42 dakika sonra değiştirildi.

Gerçekleştirilen MRI taraması, kulüp doktorlarının çarşamba akşamı koyduğu teşhisi doğruladı. Oyuncu önümüzdeki birkaç gün içinde ameliyat olacak.

Teknik direktörü Luis Enrique, Dortmund maçının bitiş düdüğünün ardından yaptığı açıklamada: "Durum iyi görünmüyor, ancak tıbbi muayeneyi beklememiz gerekecek" demişti.

Hernandez önümüzdeki Avrupa Şampiyonasına çıkamayacak. Katar'daki son Dünya Kupası'nda çapraz bağlarını yırtmış ve ardından 2022/23 sezonunun büyük bir bölümünü kaçırmıştı.

Savunma oyuncusu Instagram'dan sakatlığına dair duygusal bir mesaj paylaştı: "PSG'ye imza attığımda, bu takıma kalbimi ve ruhumu vereceğime dair kendime bir söz verdim. O zamandan beri de bunu yapıyorum."

Sözlerine şöyle devam etti: "Ne yazık ki dün gece maç sırasında sakatlandım. Kendimi sahaya geri attım ve takımımız için savaşmaya devam etmeye çalıştım ama bu mümkün olmadı.Tüm hayranlarıma ve sevdiklerime sevgileri ve destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Geri dönüşüm her zamankinden daha güçlü olacak."

HABERE YORUM KAT